Торт «Франкфуртський вінок»

Ну яке ж свято без чаювання з тортиком в колі найближчих і рідних? Цього разу на столі величаво красувався «Франкфуртський вінок», Хоча довго йому там стояти не довелося. Таке велике частування з’їли за один раз!

Багатошаровий торт «Франкфуртський вінок» – частування родом з Німеччини. Там кожна господиня готує його по-своєму, як ми «Наполеон». Замість полуничного джему можете використовувати будь-яку червону: вишневий, смородинову. А пудинг можна замінити сумішшю крохмалю і ванільного цукру.

Франкфуртський вінок

Інгредієнти:

  • яйце 5 штук.
  • вершкове масло 375 г
  • цукор 350 г
  • ванільний цукор 10 г
  • сіль дрібка.
  • пшеничне борошно 220 г
  • кукурудзяний крохмаль 80 г
  • розпушувач 7 г
  • лимонна цедра за смаком
  • молоко 500 мл
  • ванільний пудинг 40 г
  • фундук 125 г
  • полуничне варення 4 ст. л.

Приготування:

  1. Змішайте борошно, розпушувач і кукурудзяний крохмаль.
  2. До 150 г м’якого вершкового масла додайте 200 г цукру, сіль і ванільний цукор, збийте інгредієнти міксером.приготування тіста
  3. Продовжуючи збивати масляну масу, додайте по 1 яйцю кімнатної температури.
  4. В кінці всипте просіяні сухі інгредієнти і лимонну цедру. Гарненько перемішайте.готове тісто
  5. Класичну круглу кексовую форму з отвором змастіть вершковим маслом і присипте борошном. Влийте тісто і рівномірно розподіліть його. Надішліть форму в духовку, розігріту до 170 ° С, на 40 хвилин.тісто в формі
  6. Тим часом приготуємо крем. З’єднайте пудинг і 100 г цукру, влийте 100 мл молока і добре перемішайте, щоб не було грудочок.
  7. Час, що залишився молоко поставте на вогонь. Помішуючи, введіть пудингову суміш і варіть після закипання ще 1 хвилину, постійно помішуючи.
  8. Перелийте пудинг в іншу ємність і накрийте плівкою в контакт.готовий пудинг
  9. Подрібніть горіхи і викладіть їх на сковороду з цукром, що залишився і 25 г вершкового масла. Обсмажуйте інгредієнти кілька хвилин.горіхи з цукром і вершковим маслом
  10. Збийте вершкове масло . По 1 ст. л. додавайте охолоджений заварний крем, продовжуючи збивати.приготування олійно-заварного крему
  11. Охолоджений бісквіт розріжте уздовж на 3 частини. Нижній корж просочіть підігрітим джемом, а потім змажте третьою частиною крему. Повторіть з двома коржами, що залишилися .просочення бісквіта
  12. Змастіть кремом бічні частини і залиште трохи для прикраси.прикраса кремом
  13. Прикрасьте торт горіхами, а зверху – залишками крему. За бажанням можна викласти заморожені ягоди.прикраса торта

Обов’язково збережіть рецепт багатошарового торта і спробуйте приготувати його на наступне свято. Єдиний недолік цього частування полягає в тому, що його шкода розрізати!

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: