Капустяні котлети пишні і соковиті: любов з першої котлетки

Котлети виходять дуже соковитими, м’якими. Можна подавати зі сметанним соусом, додавати в них різні наповнювачі.

Інгредієнти:

  • капуста, 500 г
  • цибуля, 2 шт
  • зелень
  • сіль, перець, спеції, ароматні трави
  • яйце, 1 шт
  • білий хліб, пару шматків
  • борошно, 1 -2 ст.л

Приготування:

  1. Дрібно і тонко шаткуємо капусту, ріжемо цибулю. Якщо у вас стара капуста, можна її відварити пару хвилин в підсоленій воді, охолодити, далі нарізати або натерти на тертці.
  2. Солимо капусту, обминаємо і залишаємо на 10 хвилин.
  3. Далі бланшируємо капусту і залишаємо її холонути.
  4. Змішуємо капусту з цибулею, дрібно нарізаною зеленню, розм’якшеною булкою, перцем і спеціями, ароматними травами, яйцем і борошном.
  5. Порада: подрібнюйте всі продукти в ручному режимі без блендера, тому що вся маса перетвориться не в фарш, а в занадто дрібне пюре і не буде формуватися і тримати форму. На крайній випадок, використовуйте м’ясорубку.
  6. Формуємо котлети, обвалюємо у борошні або сухарях.
  7. Обсмажуємо котлети з двох сторін на соняшниковій олії.Навчилася готувати капустяники. Капустяні котлети пишні і соковиті: любов з першої котлетки
  8. Подаю таку смакоту з картопляним пюре, іншими гарнірами, салатами, маринованими овочами.Навчилася готувати капустяники. Капустяні котлети пишні і соковиті: любов з першої котлетки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: