Рецепт картопляного пирога

В наші дні чим простіше страва, тим вона популярніша. Ненормований робочий графік істотно позначається на нашому режимі. Іноді ми навіть не встигаємо нормально поїсти, а ввечері сил на приготування практично не залишається. Ось тоді ці самі рецепти  є дуже доречними. Я сама останнім часом часто ними користуюся. наприклад, рецепт картопляного пирога мені дуже допомагає дожити до вечері.

Для нього вам знадобиться всього 3 картоплини, Стільки ж яєць і трохи сиру. Гратися з тістом не доведеться, все максимально просто. Натер картоплю, перемішав і обсмажив корж на сковороді. Менше ніж за півгодини у вас на столі буде повноцінний сніданок або вечеря.

Інгредієнти:

  • яйце 3 шт.
  • моцарелла 100 г
  • петрушка 0,5 Пуч.
  • оливкова олія 70 мл
  • паприка 1 ч. л.
  • пластівці пекучого перцю 0,5 ч. л.
  • сіль за смаком
  • чорний перець (мелений) за смаком

Приготування:

  1. Очистіть картоплю і натріть на крупній тертці і наріжте тонкою соломкою. Залийте холодною водою і залиште на 5-10 хвилин, щоб прибрати крохмаль.терту картоплю
  2. Подрібніть петрушку і додайте до яєць. Всипте сіль, перець, чилі і паприку, збийте віночком.яйця з зеленню
  3. Відіжміть картоплю від води, залийте її яєчною сумішшю і перемішайте.картопля в яєчної заливанні
  4. Розігрійте сковороду з оливковою олією і викладіть половину картоплі, формуючи корж. Зверху накрийте пластинками моцарелли. Накрийте сир  картоплею, що залишилася.картопля з сиром
  5. Готуйте пиріг 10 хвилин на середньому вогні під кришкою. Після чого переверніть за допомогою тарілки і смажте ще кілька хвилин до золотистої скоринки.картопляний пиріг на сковороді

На прохання чоловіка між шарами картоплі я ще кладу скибочки бекону або ковбаси. Картопляний пиріг відразу ж стає більш ситним. Туди ж можна додати помідор і перець. Вийде взагалі чудово!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: