Грудка по-французьки. Оригінальний рецепт з курячим м’ясом в духовці

Грудка по-французьки виходить соковитою, ароматною і не дуже калорійною. Таку страву можна сміливо подавати дітям, або тим, хто стежить за фігурою.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 4 штуки
  • Помідори – 4 штуки
  • Яйця – 5 штук
  • Сир не дуже твердий – 300 грам
  • Сметана – 4 столові ложки
  • Цибуля – 2 штуки
  • Часник – 4 зубчики
  • Куркума, чорний перець, копчена паприка – по 1/2 чайної ложки
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Зелень – за смаком

Приготування:

  1. Яйця відварити, охолодіть і натріть.
  2. Цибулю і часник подрібніть, помідори наріжте кубиками.
  3. Сир натріть на тертці, зелень дрібно наріжте, з’єднайте все в ємності і додайте сметану.
  4. Поперчіть, посоліть, додайте всі приправи.
  5. Форму змастіть, викладіть грудки, зверху викладіть сирну суміш з цибулею і помідорами.
  6. Запікайте 20 хвилин при температурі 200 градусів і подавайте в горячен вигляді.

Грудка по-французьки. Оригінальний рецепт з курячим м'ясом в духовці

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: