Оселедець в томаті

Це навіть не солоний, а маринований оселедець в кисло-солодкому соусі. Ви можете використовувати звичайний кетчуп або томатну пасту. Зі спецій доречний буде гострий і запашний перець, лавровий лист і коріандр за смаком. Основний аромат страві додає свіжа ріпчаста цибуля.

оселедець в томаті

Інгредієнти:

  • Цибуля 3 шт.
  • вода 15 ст. л.
  • цукор 1 ч. л.
  • сіль 1,5 ст. л.
  • чорний перець (мелений) 0,5 ч. Л.
  • оцет 5 ст. л.
  • томатна паста 2 ст. л.
  • соняшникова олія 2 ст. л.
  • оселедець 1 кг

Приготування:

  1. Підготуйте оселедець:  зніміть шкірку, вимийте і наріжте на шматочки зручного розміру.як приготувати оселедець
  2. Цибулю наріжте півкільцями.оселедець в томаті рецепт
  3. Приготуйте маринад: змішайте в каструлі воду, оцет, сіль, цукор, перець масло і томатну пасту. Додайте цибулю і доведіть суміш до кипіння.закуска з оселедця
  4. Залийте оселедець охолодженим маринадом. Використовуйте для цього не алюмінієву ємність з кришкою. Поставте в холодильник на добу, після чого подавайте на стіл.маринований оселедець рецепт

Цей рецепт був дуже популярний за часів Радянського Союзу. Його часто можна зустріти на сторінках кулінарних книг того часу. І, звичайно, в зошитах з рецептами наших мам і бабусь. Закуска виходить відмінна! З відвареною картоплею розходиться на ура.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: