Лінива ковбаса . Відірватися від неї просто неможливо
від Denzhyttya
9 Вересня, 2021
Лінива ковбаса з курячого філе виходить дуже смачною і корисною. Вашим рідним і друзям обов’язково сподобається цей рецепт.
Інгредієнти:
- Свинина – 350 грам
- Куряче філе – 350 грам
- Яйця – 3 штуки
- Підчеревина (грудинка) – 350 грам
- Крохмаль – 5 столових ложки
- Часник – 5 зубчиків
- Коріандр
- Перець
- Сіль – 15 грам
Додатково:
- Сметана
- Кетчуп
- Кмин
Приготування:
- Маленькими поріжте підчеревину (м’ясо з салом). Середніми шматочками поріжте свинину, великими шматочками – куряче філе.
- Все м’ясо перемішайте зі спеціями і яйцями. Форму для кексів застеліть силіконизованим пергаментом, після туди викладіть м’ясо. Накрийте фольгою і випікайте годину при температурі 200 градусів.
- Після закінчення часу вогонь зменшіть до 180 градусів і печіть ще 15 хвилин.
- Ковбасу дістаньте з духовки, зніміть фольгу і змастіть змішаним зі сметаною кетчупом та кмном, і випікайте 10 хвилин при температурі 200 градусів.
- М’ясо охолодіть у формі в морозильнику 2-3 години.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua