Кефір + фарш. Готувати навіть простіше чим біляші. Цю страву може приготувати кожен

Якщо вам подобається випічка з м’ясом, ви потрапили точно за адресою. Я хочу представити рецепт для ледарів. А називаю його саме так тому, що не потрібно нічого ліпити з тіста. Без особливого клопоту і великих затрат часу, а також виключаючи зайву метушню можна випекти дуже смачний м’ясний біляш!

По суті, я маю на увазі не звичні пиріжки з начинкою для більшості з нас, а м’ясний пиріг з рідкого тіста з прошарком  фаршу і цибулі.

Великий плюс у тому, що їсти його можна, як в теплом, так і холодному вигляді. Він не втратить своїх смакових якостей і апетитного вигляду навіть після охолодження.

Інгредієнти:

  • кефір 400 мл
  • фарш 400 гр .
  • цибуля 80 гр .
  • борошно 300 гр .
  • яйця 3 шт .
  • сіль 1 ч. л. (+ 0.5 ч. л. в начинку)
  • цукор 1 ч. л .
  • сода 0.5 ч. л .
  • соняшникова олія 3 ст. л .
  • помідори 1 шт.

Приготування:

  1. Цибулю потрібно нарізати дрібно. Обсмажте цибулю на сковорідці з олією.
  2. Розігрівайте сковорідку гарненько. Під час обсмажування цибулі не забувайте її перемішувати час від часу. Важлива умова для успішного приготування пирога – начинку потрібно попередньо повністю приготувати, тобто піддати термообробці. У нашому випадку потрібно обсмажити цибулю і протушкувати м’ясо.
  3. Коли цибуля покриється золотистою скоринкою, до неї можна додати яловичий фарш.
  4. Посоліть начинку за смаком. Тушкувати потрібно до готовності фаршу.Кефір + фарш. Готувати навіть простіше чим біляші. Цю страву може приготувати кожен
  5. Нарізайте помідор для прикраси випічки.
  6. В окремій мисці замішайте кефір з розпушувачем. Додайте до кефірної маси порцію олії.
  7. Вбийте три курячих яйця і перемішайте продукти. Додавайте борошно.
  8. Консистенція тіста повинна бути схожою на дуже густу сметану.Кефір + фарш. Готувати навіть простіше чим біляші. Цю страву може приготувати кожен
  9. Готувати пиріг краще в формі з високими бортиками. Тісто в духовці виросте в об’ємі.
  10. У посуд для випікання в духовці виливайте спочатку половину тіста. Рекомендую форму застелити пергаментним папером, щоб було простіше дістати готовий біляш і подати його красиво до столу.
  11. На шар тіста викладіть всю начинку. Рівномірно розподіліть її по всій поверхні пирога.Кефір + фарш. Готувати навіть простіше чим біляші. Цю страву може приготувати кожен
  12. Виливайте тісто зверху начинки. Покривайте ним фарш так, щоб не було отворів.
  13. В якості прикраси використовуйте підготовлений раніше помідор.Кефір + фарш. Готувати навіть простіше чим біляші. Цю страву може приготувати кожен
  14. Випікайте пиріг при 180 ° в духовці 35-40 хвилин.

Ось тепер і ви дізналися, що з себе представляє ледачий біляш, як його готувати. Пиріг за смаком виходить ситним. Якщо не відхилятися від рецепта, він обов’язково вийде у всіх!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: