Салат «Чингісхан», який стане прикрасою будь-якого столу
від Denzhyttya
14 Вересня, 2021
Салат «Чингісхан» – це нова версія «Оселедця під шубою». Ніжний смак з солодкувато-пряними нотками підкорить ваше серце .
Салат «Чингісхан»
Інгредієнти:
- 2 буряки
- 50 г чорносливу
- 1 морква
- 75 г сиру
- 200 г курячого філе
- 3 зубчики часнику
- 50 г волоських горіхів
- сіль, перець за смаком
- майонез за смаком
Приготування:
- Наріжте куряче філе маленькими шматочками і обсмажте його в невеликій кількості рослинного масла. Посоліть і поперчіть.
- Відваріть буряк і моркву. Буряк потрібно натерти на дрібній тертці, а моркву і твердий сир – на крупній. Чорнослив наріжте соломкою. А також подрібніть волоські горіхи гострим ножем.
- Першим шаром викладіть в форму з бортиками 0,5 буряка. Посоліть. Потім викладіть шматочки курячого філе і волоський горіх. Змастіть тонким шаром майонезу. Потім викладіть моркву і тертий сир. Змастіть майонезом, викладіть чорнослив і знову змастіть майонезом. У решту буряка видавіть часник, перемішайте і викладіть на верх салату. Після цього вирівняйте салат по формі і, змастіть майонезом, відправте в холодильник на годину, щоб він просочився.
Рекомендуємо прикрасити салат подрібненою зеленню. Наприклад, кропом або петрушкою. Бажаємо всім приємного смаку!
Через:
vazhnoznat.com
Джерело:
Переклад Denzhyttya