Кавовий торт

Справжнім фанатам кави, які не можуть прожити без цього напою жодного дня, присвячується.

Торт «Варшава» – найсмачніший кавовий торт, який можна без проблем приготувати в домашніх умовах.

Інгредієнти:

  • яйце 6 шт.
  • Яєчний жовток 2 шт.
  • цукор 3 скл.
  • Пшеничне борошно 0,5 скл.
  • розпушувач 1,5 ч. л.
  • Кава 5 ч. л.
  • вода 1 л
  • ванільний пудинг 1 шт.
  • Вершкове масло 50 г
  • желатин 3 ст. л.
  • Кокосова стружка за смаком

Приготування:

  1. Для тіста збийте білки до густої піни, потім додайте цукор і 6 жовтків. Збийте знову і додайте туди розпушувач і борошно. Перемішайте вміст.
  2. Випікайте тісто близько 25 хвилин при температурі 170 градусів. Потім розділіть охолоджений бісквіт навпіл і просочіть одну з частин завареною кавою.кавовий торт фото
  3. Для крему закип’ятіть півлітра води і додайте туди каву. У половині склянки охолодженого напою розчиніть пудинг і 2 жовтки.  Каву, що залишилася закип’ятіть з цукром і влийте туди пудингову суміш. Приготуйте пудинг і остудіть його.
  4. Масло розтопіть і додайте в пудинг. Половину крему викладіть на бісквіт, накрийте верхньою його частиною, злегка притисніть. Потім викладіть масу, що залишилася поверх торта.просочення коржа фото
  5. Для желе заваріть чорний чай з цукром. Коли він трохи охолоне, додайте желатин. Вилийте желе на торт через пару хвилин або почекайте, коли воно повністю охолоне, і викладіть шматочками. В кінці присипте торт кокосовою стружкою і поставте в холодильник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: