Риба під цибулею

На підготовку йде в три рази менше часу, ніж на котлети! І собівартість виходить нижче. Так чому ж не балувати себе і близьких соковитою рибкою під золотистою скоринкою?

риба під цибулею

Інгредієнти:

  • Цибуля 2 шт.
  • Філе білої риби 500 г
  • Твердий сир 50 г
  • сіль за смаком
  • майонез за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком

Приготування:

  1. Поставте духовку розігріватися при 200 градусах і приступайте до приготування: дрібно наріжте цибулю і обсмажте її в рослинній олії до золотистого кольору.рецепт риби в духовці
  2. Змастіть деко олією і викладіть на нього шматочки риби так, щоб вони не стикалися. Посоліть і поперчіть їх.рецепт риби з цибулею
  3. Розподіліть поверх риби смажену цибулю, змастіть цибульний шар майонезом і присипте натертим сиром (краще брати пармезан).риба під шубою в духовці
  4. Випікайте рибу під цибулею в розігрітій духовці 15 хвилин.як приготувати рибу в духовці

Цей рецепт за дві секунди перетворюється в дієтичний, варто тільки замінити майонез грецьким йогуртом. Точно так само можна замінити його вершковим сиром. Все залежить від  того , що у  вашому холодильнику. Але одне залишиться незмінним: риба під цибулею виразно стане вашою фавориткою.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: