Ароматні тефтельки
від Denzhyttya
23 Вересня, 2021
Соковиті і ароматні тефтелі – це саме те, що прекрасно підходить до найрізноманітніших гарнірів. Особливо дивовижно, виходить з картоплею і овочами.
Інгредієнти:
- фарш, 500 г
- цибуля, 1 шт
- білий хліб, 2 шматочки
- часник, 4 зубчики
- сіль, перець, спеції
- яйця перепелині, 12 шт
Для обсмажування потрібно:
- цибуля і морква по 1 шт
- картопля, 4 шт
- томатна паста, 1 ст.л
- олія соняшникова, 100 мл
- сіль, спеції
Приготування:
- Фарш заправляємо тертою цибулею і часником, розм’якшеним хлібом, солимо і перчимо, додаємо спеції на свій смак, яйця. Добре вимішуємо масу і відбиваємо, щоб все змішалося до однорідності.
- Порада: можна відправити фарш в холодильник на 30 хвилин, тоді тефтелі будуть добре формуватися і тримати форму при обсмажуванні.
- Формуємо котлетки і обсмажуємо з двох сторін.
- У олії від котлет обсмажуємо цибулю, порізану півкільцями, додаємо томатну пасту і картоплю шматками, терту моркву.
- Тушкуємо овочі, солимо і перчимо, зверху викладаємо тефтелі, виливаємо 1 л води.
- Накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 20 – 30 хвилин.
Така ситна вечеря на швидку руку – це просто розкішні смаки і аромати, обов’язково подавайте з салатами зі свіжих або маринованих овочів.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua