Домашня куряча ковбаса
від Denzhyttya
23 Вересня, 2021
Домашня куряча ковбаса готується просто і швидко. Страва буде точною копією магазинної ковбаси, тільки повністю з натуральних продуктів.
Інгредієнти:
- грудка куряча, 500 г
- яйце, 1 шт
- молоко, 200 мл
- часник, 2 зубчики
- сіль і паприка, приправа для курки по 1 ч.л
- сир, 100 г
Приготування:
- М’ясо і зубчики часнику добре подрібнюємо за допомогою блендера.
- Додаємо яйце, сіль і всі спеції, вливаємо молоко і ще раз перебиваємо масу до однорідності.
- Всипаємо в фарш тертий сир, вимішуємо до однорідності.
- У кілька шарів розкладаємо на столі харчову плівку, викладаємо фарш у вигляді ковбаси і щільно згортаємо, зав’язуємо кінчики.
- Обертаємо фольгою в кілька шарів.
- Викладаємо ковбасу в сковорідку, наливаємо гарячу воду і тушкуємо під кришкою 40 хвилин на невеликому вогні.
- Прибираємо фольгу і плівку, охолоджуємо, загортаємо у плівку і відправляємо на пару годин в холодильник, щоб ковбаса добре застигла.
- Виходить дуже смачна і натуральна страва, яка подобається всім без винятку і діти їдять із задоволенням.
Джерело:
mandarynka.com.ua