Такого смачного салату ви ще не пробували — готується елементарно, а головний інгредієнт баклажани
від Denzhyttya
24 Вересня, 2021
- Чергова смакота.
Це дійсно просто чудово і нічого зайвого! Обов’язково спробуйте приготувати салат за цим рецептом.
Баклажани з помідорами, яйцем і базиліком та з чорним перцем надають цьому салату таку пікантність — просто супер!
Інгредієнти:
- Баклажан — 1 шт. (середнього розміру)
- Томати — 2 шт.
- Яйця варені — 2 шт.
- майонез — 2 ст. л.
- сіль — 1/3 ч.л. (посолити баклажани)
- базилік або зелень — на свій смак
- перець мелений — на свій смак
- рослинна олія — для смаження баклажанів
Приготування:
- Нарізаємо баклажан соломкою. Для того, щоб з баклажана пішла гіркота, його потрібно скласти в зручний посуд, підсолити, перемішати і залишити на 20 хвилин, щоб він пустив сік.
- Тим часом нарізаємо інші інгредієнти. Яйця навпіл і далі соломкою, помідор також нарізаємо як яйце. Базилік нарізати крупно, а часник нарізати дрібно.
- Баклажани постояли 20 хвилин і пустили сік, тепер їх потрібно добре промити під проточною водою.
- На розпечену сковорідку наливаємо соняшникову олію. Баклажани розкладаємо тонким шаром, щоб вони добре обсмажилися до золотистого кольору.
- Тепер потрібно баклажани викласти на паперовий рушник, обов’язково почекайте поки вони охолонуть.
- Змішуємо всі інгредієнти, перчимо на свій смак, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
Більш детально дивіться в короткому відео.
Смачного!
Джерело:
ukr.media
Позначки