Дуже смачні кабачкові пампушки з часниковим соусом

М’які, ніжні, ароматні і приголомшливо смачні кабачкові пампушки.  Від одного аромату вже «течуть слинки». Рекомендую всім спробувати.

Інгредієнти:

  • 600 гр кабачка
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 125 мл соняшникової олії
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка цукрового піску
  • 100 мл молока
  • 1 чайна ложка солі
  • 7 гр дріжджів
  • 500 гр борошна
  • 3 зубчик часнику
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • зелена цибуля за смаком

Приготування:

  1. Спочатку потрібно очистити цибулю і дрібно нарізати її. Розігріваємо сковорідку з олією і відправляємо сюди підготовлену цибулю обсмажуватися до м’якості.
  2. Вимиваємо і обсушуємо кабачки. Зрізаємо хвостики і очищаємо від шкірки. Потім, використовуючи терку, натираємо на великій фракції. Після чого додаємо 1 чайну солі, цукровий пісок і яйце. Тепер вливаємо тепле молоко і добре перемішуємо.
  3. Потім додаємо дріжджі. Знову перемішуємо і залишаємо на 10 хвилин.
  4. Після закінчення потрібного часу відправляємо сюди підготовлену цибулю і вливаємо 80 мл соняшникової олії.
  5. Тепер просіюємо борошно і замішуємо тісто. В результаті воно повинно бути досить густим.
  6. Потім накриваємо ємність з тістом кришкою і залишаємо в теплому місці на 40 хвилин.
  7. Після закінчення потрібного часу застеляємо пергаментним папером. Ложкою викладаємо тісто, формуючи круглі заготовки.
  8. Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 25 хвилин.
  9. Тепер беремося за приготування часникового соусу. Для цього, використовуючи терку, натираємо на дрібній фракції часник. Додаємо три столові ложки олії, лимонний сік і сіль. Добре перемішуємо.
  10. Подаємо пампушки з підготовленим соусом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: