Скумбрія по-новому: вся справа в соусі. Аромат, як у запеченої, а на смак як копчена

Така скумбрія точно займе перше місце серед ваших святкових закусок. З мінімумом продуктів, виходить розкішна страва.

Інгредієнти:

  • скумбрія, 3 шт
  • цибуля, 4 шт
  • перець
  • гірчиця, 3 ст.л
  • майонез, 3 – 4 ст.л
  • соєвий соус, 5 ст.л

Приготування:

  1. Рибу очищаємо від усього зайвого і ріжемо порційними шматочками по 2 см завтовшки.
  2. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і змішуємо з шматочками риби.
  3. Для соусу змішуємо гірчицю з майонезом і соєвим соусом.
  4. Виливаємо соус на рибу і посипаємо чорним перцем за смаком, добре вимішуємо масу і залишаємо на 30 хвилин.Скумбрія по-новому: вся справа в соусі. Аромат, як у запеченої, а на смак як копчена
  5. Викладаємо всю масу в форму для запікання так, щоб першим шаром була цибуля, а зверху – шматочки риби.
  6. Запікаємо при 180 градусах близько 20 – 30 хвилин.Скумбрія по-новому: вся справа в соусі. Аромат, як у запеченої, а на смак як копченаРибка виходить золотиста, апетитна, за смаком дуже схожа на рибу гарячого копчення. Смак доповнює ароматна і хрустка цибуля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: