Рецепт реберець для всієї родини. Легка в приготуванні і неймовірно смачна вечеря

Свинячі реберця можна готувати різними способами. Хочу поділитися з вами оригінальним, цікавим рецептом, за допомогою якого зробимо м’які і соковиті закусочні реберця.

Інгредієнти:

  • свинні ребра, 1 кг
  • томатна паста, 2 ст.л
  • соєвий соус, 3 ст.л
  • сіль, перець, коріандр, часник
  • олія соняшникова, 2 ст.л
  • лимонний сік, 1 ст.л
  • мед, 2 ст.л
  • картопля, 4 великі
  • цибуля, 1 шт
  • кунжут, 50 г
  • часник, мед, 1 ст.л

Приготування:

  1. Ребра промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
  2. Змішуємо томатну пасту з соєвим соусом і всіма спеціями, медом, пропущеним через прес часником. Видавлюємо лимонний сік і перемішуємо соус до повної однорідності.
  3. Заливаємо реберця соусом і добре перемішуємо, щоб м’ясо повністю покрилося масою.
  4. Накриваємо ємність і залишаємо маринуватися на 1 – 2 години.
  5. Відварюємо картоплю в мундирах.
  6. Змішуємо мед з соєвим соусом, кунжутом, часником і спеціями.
  7. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на вершковому маслі.
  8. Картоплю ріжемо часточками і додаємо до цибулі, обсмажуємо.Рецепт реберець для всієї родини. Легка в приготуванні і неймовірно смачна вечеря
  9. Форму застеляємо пергаментом і викладаємо реберця, зверху поливаємо залишками соусу. Накриваємо пергаментом і запікаємо при 200 градусах близько 20 – 30 хвилин.Рецепт реберець для всієї родини. Легка в приготуванні і неймовірно смачна вечеря
  10. Подаю реберця з картопляним гарніром і додаю салати зі свіжих або маринованих овочів.Рецепт реберець для всієї родини. Легка в приготуванні і неймовірно смачна вечеря

Така вечеря виходить дуже розкішною, аромат стоїть по всій кухні. Я часто роблю її для гостей і на пікніки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: