Рецепт чудового торта з незвичайним і смачним кремом

У моїй родині цей торт обожнюють! Адже він ніжний, смачний і крем прекрасно поєднується з бісквітом!

 Інгредієнти  для бісквіта:

  • Шість яєць
  • 150 г цукру
  • 150 г борошна

 Інгредієнти для крему:

  • 170 г згущеного молока
  • 110 г цукру
  • 280 г масла вершкового
  • 80 г халви
  • Одна чайна ложка ванільного цукру
  • Один жовток

Приготування:

Тісто. Розбийте яйця в глибокий посуд, всипте цукор і збийте. Потім додаємо борошно і швиденько перемішуємо.

Деко вистеліть пергаментним папером і вилийте на середину тісто. Розрівняйте його по всій поверхні.

Помістіть в духовку на 15 хвилин. Випікайте до золотистого кольору.

Корж. Дайте готовому бісквіту охолонути, а після акуратно відокремте від пергаменту і обріжте краї, щоб вийшов гарний корж прямокутної форми. Розріжте його на три частини.

Обрізки перетворіть в крихту так, як вам це зручно.

Крем. Вершкове масло м’якого стану з’єднайте з усіма іншими продуктами, які перераховані вище, і збийте.

Торт. Всі коржі покрийте кремом, покладіть один на один і промажте також боки.  Посипте верхі боки крихтою.

Відправте торт на добу в холодильник, щоб він добре просочився.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: