Пісочне печиво на майонезі через м’ясорубку

Багато хто називає його пісочними хрустиками або печивом з м’ясорубки. Дійсно, така випічка по-особливому хрустка і розсипчаста. Я подаю її до столу з гарячим какао. Є в цьому щось затишне і домашнє, згодні? Якщо за вікном пасмурно і холодноо і дощить, пісочне печиво  підніме настрій!

пісочне печиво на майонезі

Інгредієнти:

  • майонез 200 г
  • вершкове масло 200 г
  • цукор 200 г
  • яйце 2 шт.
  • пшеничне борошно 4 скл.
  • розпушувач 0,5 ч. л.
  • Ванільний цукор 1 ч. л.

Приготування:

  1. Прохолодне вершкове масло перетріть з борошном в крихту. Потім додайте до маси яйця, майонез, ванільний і звичайний цукор. Туди ж – розпушувач. Замісіть м’яке і еластичне тісто.
  2. Перемістіть його в миску і накрийте плівкою. Надішліть тісто хвилин на 30 в холодильник. Пропустіть тісто через м’ясорубку з насадкою, як на картинці.Пісочне печиво
  3. Можете використовувати і насадку для вермішелі. Тоді потрібно буде з’єднати кілька трубочок до одне печиво. Деко вистелити пергаментом. На ньому розмістіть заготовки.
  4. Готуйте пісочне печиво в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20. Ви побачите, коли воно буде готовим. Вироби стануть рум’яними.домашнє пісочне печиво

Посипте готове пісочне печиво на майонезі цукровою пудрою і подавайте до столу. Воно буде смачним і розсипчастим навіть через 2 дні після приготування.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: