Пісочне печиво на майонезі через м’ясорубку
від Denzhyttya
28 Вересня, 2021
Багато хто називає його пісочними хрустиками або печивом з м’ясорубки. Дійсно, така випічка по-особливому хрустка і розсипчаста. Я подаю її до столу з гарячим какао. Є в цьому щось затишне і домашнє, згодні? Якщо за вікном пасмурно і холодноо і дощить, пісочне печиво підніме настрій!
Інгредієнти:
- майонез 200 г
- вершкове масло 200 г
- цукор 200 г
- яйце 2 шт.
- пшеничне борошно 4 скл.
- розпушувач 0,5 ч. л.
- Ванільний цукор 1 ч. л.
Приготування:
- Прохолодне вершкове масло перетріть з борошном в крихту. Потім додайте до маси яйця, майонез, ванільний і звичайний цукор. Туди ж – розпушувач. Замісіть м’яке і еластичне тісто.
- Перемістіть його в миску і накрийте плівкою. Надішліть тісто хвилин на 30 в холодильник. Пропустіть тісто через м’ясорубку з насадкою, як на картинці.
- Можете використовувати і насадку для вермішелі. Тоді потрібно буде з’єднати кілька трубочок до одне печиво. Деко вистелити пергаментом. На ньому розмістіть заготовки.
- Готуйте пісочне печиво в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20. Ви побачите, коли воно буде готовим. Вироби стануть рум’яними.
Посипте готове пісочне печиво на майонезі цукровою пудрою і подавайте до столу. Воно буде смачним і розсипчастим навіть через 2 дні після приготування.
Смачного!
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya