Як я готую дуже смачний салат з печінкою для тих, хто печінку не любить

Сьогодні готуємо салат з печінки для тих, хто не любить печінку, що ж нам знадобиться?

Інгредієнти:

  • Куряча печінка – 500 г
  • Мариновані огірки – 4-5 шт
  • Цибуля – 1-2 шт
  • Морква – 2 шт
  • Сіль, спеції
  • Майонез

Приготування:

  1. Курячу печінку відваріть до готовності і остудіть до кімнатної температури.
  2. Моркву відваріть до готовності.
  3. Цибулю наріжте дрібними шматчками і обсмажте на олії до м’якості і золотистості.
  4. Мариновані огірки і печінку наріжте соломкою.
  5. Моркву натріть на великій тертці.
  6. З’єднайте всі інгредієнти салату, заправте майонезом і добре перемішайте.

От і все. Дуже простий, дуже бюджетний салат, і так, він неймовірно смачний. Обов’язково спробуйте приготувати.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: