Рубані ліниві котлети. Просто і смачно

Рубані котлети завжди вийдуть набагато смачніші, чим котлети з фаршу або відбивні тому, що цілі шматочки, дають справжній смак м’яса, вони залишаються соковитими і м’якими, навіть якщо ви будете робити з курячого м’яса.

Інгредієнти:

  • яйце, 1 шт
  • куряче філе, 500 г
  • сіль, перець, спеції, хмелі-сунелі, зелень
  • часник, 2 зубчики
  • лимонний сік, 2 ст.л
  • молоко, 50 мл
  • борошно, 3 ст.л

Приготування:

  1. М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, дрібно ріжемо шматочками.
  2. Солимо, перчимо, поливаємо соком лимона, всипаємо спеції і приправу, додаємо дрібно нарізані часник і цибулю, яйце і вливаємо молоко.
  3. Масу дуже добре вимішуємо і всипаємо борошно, перемішуємо.
  4. Порада: смачніше виходить, якщо борошно замінити будь-яким крохмалем, але якщо немає його, тоді всипаємо борошно.
  5. Розігріваємо олію в сковорідці, викладаємо масу столовою ложкою і обсмажуємо котлетки під кришкою на невеликому вогні.Рубані ліниві котлети. Просто і смачно: переконайтеся самі
  6. Закуска виходить дуже соковитою, ароматною, ніжною, поєднується з різними гарнірами.Рубані ліниві котлети. Просто і смачно: переконайтеся самі

Щоб закуска стала ще м’якшою, масу відправте в холодильник на 2 години, періодично перемішуючи. Так шматочки добре замаринуються, волокна м’яса стануть ніжніші, та й охолоджений м’ясний продукт, краще формується і схоплюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: