Гарбуз смачніше м’яса з часником і сметаною

З гарбуза можна робити найрізноманітніші страви, не тільки солодкі каші і запіканки. Запечений в сковорідці гарбуз з часником і сметаною, відмінно замінить м’ясну закуску.

Інгредієнти:

  • гарбуз, 700 г
  • часник, 3 зубчики
  • сметана, 180 г
  • вода, 20 мл
  • зелень
  • сіль перець

Приготування:

  1. М’якоть гарбуза ріжемо шматочками.
  2. Зелень і часник дрібно січемо і змішуємо зі сметаною, солимо за смаком, додаємо перець. Вимішуємо соус до однорідності.
  3. У сковорідку наливаємо соняшникову олію і викладаємо шматочки гарбуза, обсмажуємо на невеликому вогні до рум’яності.
  4. Викладаємо соус, перемішуємо масу, зменшуємо вогонь і тушкуємо близько 4 – 5 хвилин.Гарбуз смачніше м'яса: приготований в сковорідці з часником і сметаною
  5. Наливаємо воду, перемішуємо, досолюємо за смаком і тушкуємо ще 3 хвилини під кришкою.Гарбуз смачніше м'яса: приготований в сковорідці з часником і сметаною

Ароматна і ніжна страва в сметанному соусі, просто ідеальне доповнення до різних гарнірів і м’ясних чи рибних частувань. В гарбуз можна ще додати ароматні трави, італійські або провансальські, тоді вийде розкішна європейська страва, як в ресторані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: