Вівсяні батончики з горіхами і журавлиною

Ось такі ласощі можна не тільки сміливо готувати на сніданок або подавати як десерт, але і брати з собою на роботу або навчання. Вівсяні батончики – це відмінний перекус, в якому багато вітамінів і корисних мікроелементів.

Вівсяні пластівці відмінно доповнюються мигдальним молоком, горіхами і журавлиною, перетворюючи батончики не тільки в цікаве і смачне, але і в неймовірно корисну страву.

Інгредієнти:

  • вівсяні пластівці 2 скл.
  • коричневий цукор 100 г
  • розпушувач 1,5 ч. л.
  • сіль 0,5 ч. л.
  • кориця 0,5 ч. л.
  • яйце 2 шт.
  • мигдальне молоко 120 мл
  • яблуко 2 шт.
  • ванільний екстракт 1 ч. л.
  • волоські горіхи 0,25 скл.
  • в’ялена журавлина 0,25 скл.

Приготування:

  1. Очистіть і наріжте яблука, подрібніть їх до стану пюре. Додайте до них яйця, молоко, ванільний екстракт і перемішайте.
  2. Окремо змішайте вівсяні пластівці, цукор і розпушувач, додайте корицю, сіль і перемішайте.
  3. Залийте пластівці яблучно-молочною сумішшю, перемішайте, залиште на 20 хвилин.
  4. Додайте до суміші подрібнені волоські горіхи і журавлину, перемішайте і перекладіть суміш у форму, застелену пергаментом.вівсяна суміш у формі
  5. Випікайте майбутні батончики 30 хвилин при температурі 180 ° С, а потім наріжте порційно.

Ви можете змінювати склад вівсяних батончиків в залежності від ваших уподобань. А ще частування може довго зберігатися: до декількох днів в свіжому вигляді і до декількох місяців в замороженому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: