Булочки з куркою

Булочки трохи нагадують міні-піци. Повітряне дріжджове тісто і багато начинки – поєднання, яке відразу ж мене підкорило. Я з’їла не менш трьох штук. Там були і овочі, і курка, а зверху сирна скоринка. Шалено смачно і готується просто.

Інгредієнти:

  • вода 200 мл
  • молоко 200 мл
  • цукор 1 ст. л.
  • дріжджі 10 г
  • пшеничне борошно 600 г
  • оливкова олія 3 ст. л.
  • куряче філе 500 г
  • цибуля 2 шт.
  • помідор 2 шт.
  • болгарський перець 2 шт.
  • петрушка 0,5 пуч.
  • зелена цибуля 5 штук.
  • твердий сир 200 г
  • паприка 1 ч. л.
  • чебрець 1 ч. л.
  • сіль 2 ч. л.
  • чорний перець (мелений) 1 ч. л.

Приготування:

  1. Змішайте разом теплу воду, молоко, дріжджі і цукор. Всипте борошно і 1 ч. л. солі, замісіть м’яке тісто. Влийте 1 ст. л. масла і добре вимісіть тісто. Накрийте плівкою і залиште на 30 хвилин.дріжджове тісто
  2. Наріжте всі овочі і куряче філе дрібними шматочками, подрібніть зелень. Складіть все у глибоку миску, додайте олію, сіль і спеції. Перемішайте начинку.куряче філе з овочами
  3. Вимісіть  тісто. Розділіть його на 16 рівних частин і скачайте кожну в кулю. Перекладіть тісто на деко, застелене пергаментним папером. Кульки не повинні стикатися. Розімніть кожну  рукою, змащену маслом, в коржик.коржі з дріжджового тіста
  4. Рівномірно розподіліть начинку між усіма коржами. Випікайте булочки 20 хвилин при температурі 200 градусів. Потім посипте тертим сиром і поверніть в духовку ще на 10 хвилин.випічка з куркою

Такі курячі пирожочки  можна брати з собою на роботу для перекусу. Якщо готую ввечері, то вранці можу з’їсти з чаєм або кавою на сніданок. Булочки виходять соковитими і не втрачають своїх смакових якостей навіть на другий день. Тільки зберігати їх потрібно в холодильнику, а перед вживанням розігріти в мікрохвильовці. Насолоджуйтесь!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: