Норвезька яблучний пиріг, який вони називають найкращим

Норвезька яблучний пиріг виходить настільки смачним, що посяде перше місце у вашій кулінарній книзі серед пирогів з яблуками.

Інгредієнти:

  • Пшеничне борошно – 160 грам
  • Цукор – 160 грам
  • Яйця – 2 штуки
  • Вершкове масло – 200 грам
  • Яблука – 3-4 штуки
  • Кориця – ½ чайної ложки
  • Розпушувач – 2 чайні ложки
  • Цукрова пудра – за смаком

Для посипання:

  • волоські горіхи – 30 грам
  • Цукор – 2 столові ложки
  • Вершкове масло – 15 грам

Приготування:

  1. Покладіть розм’якшене вершкове масло в глибоку ємність і додайте цукор.
  2. Збийте міксером, поки маса не стане пишною і не посвітлішає.
  3. Вбийте в масу яйця і міксером доведіть до однорідності.
  4. Додайте розпушувач і просіяне борошно, замішайте гладке тісто.
  5. Якщо тісто дуже щільне, додайте столову ложку молока.
  6. Очистіть і наріжте часточками яблука і викладіть в застелену пергаментом форму для випічки.
  7. Посипте яблука корицею, викладіть зверху тісто і розрівняйте.
  8. Після, посипте тісто нарізаними волоськими горіхами, цукром і розкладіть дрібні шматочки вершкового масла.
  9. Духовку розігрійте до 180 градусів і пиріг випікайте 35-40 хвилин.
  10. Перевіряйте готовність дерев’яною шпажкою.
  11. Зніміть пиріг з форми після охолодження, посипте цукровою пудрою. Подайте порційними шматочками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: