Готую м’які булочки. Начинка всіх здивує, а особливо смак

Пиріжки з грушею – це рідкість на нашому столі, хоча фрукт є таким же традиційно улюбленим, як і яблука. Спробуйте зробити цю здобу, і вона стане однією з ваших улюблених.

Інгредієнти:

  • молоко тепле і сметана по 100 мл
  • дріжджі сухі, 7 г
  • цукор, 50 г
  • жовтки, 2 шт
  • масло вершкове, 80 г
  • сіль дрібка
  • борошно, 400 г

Для приготування начинки необхідно:

  • груші, 400 г;
  • масло вершкове м цукор по 50 г;
  • крохмаль кукурудзяний, 30 г.

Для приготування посипання візьміть:

  • цукор, борошно і масло вершкове по 50 г.

Приготування:

  1. У теплому молоці розчиняємо цукор, дріжджі і пару ложок борошна, перемішуємо і залишаємо, щоб активувати дріжджі.
  2. Масло вершкове розтоплюємо і охолоджуємо, вливаємо в масу, перемішуємо.
  3. Додаємо сметану, жовтки, сіль, перемішуємо.
  4. Всипаємо просіяне борошно частинами і добре вимішуємо м’яке і піддатливе тісто. При необхідності, можна трохи додати борошна, але не переборщіть. Залишаємо в теплому місці на 1 годину, накривши рушником.
  5. Груші очистимо від шкірки і ріжемо шматочками, викладаємо в сковорідку з вершковим маслом і посипаємо цукром. Тушкуємо від 3 до 5 хвилин, шумівкою виймаємо шматочки з соку і даємо стекти.
  6. Коли грушева маса стече і охолоне, змішуємо з крохмалем.
  7. Для посипання перетираємо руками всі інгредієнти руками.
  8. Формуємо пиріжки з начинкою і викладаємо на деко, застелене пергаментом.Готую м'які булочки. Начинка всіх здивує, а особливо смак
    Готую м'які булочки. Начинка всіх здивує, а особливо смак
  9. Накриваємо і даємо постояти 10 хвилин.
  10. Змащуємо пиріжки збитим жовтком з ложкою молока і обсипаємо посипкою.
  11. Випікаємо при 180 градусах близько 20 – 25 хвилин.Готую м'які булочки. Начинка всіх здивує, а особливо смак

Тісто виходить дуже м’яким і повітряним, воно добре піддається формуванню, тому булочки і пиріжки, пироги, можна робити  найрізноманітніші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: