Сільський яблучний пиріг – простий і смачний рецепт. М’який з вологою начинкою

Дуже легкий і простий рецепт, завдяки якому ви отримаєте ідеально м’який, вологий і смачний пиріг з яблучною начинкою.

Інгредієнти:

  • яблука, 4 – 5 шт
  • сік лимона
  • яйця, 3 шт
  • цукор, 150 г
  • сіль дрібка
  • ванілін за смаком
  • масло вершкове, 100 г
  • сметана, 150 г
  • борошно, 230 г
  • розпушувач, 2 ч.л

Приготування:

  1. Яблука вибирайте кисло-солодкі, так випічка виходить з відмінно збалансованим смаком.
  2. Ріжемо яблука дольками і скроплюємо їх соком лимона, щоб не темніли.
  3. Яйця змішуємо з сіллю, ваніліном і цукром, збиваємо вінчиком.
  4. Вливаємо розтоплене вершкове масло, сметану і вимішуємо масу до однорідності.
  5. Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і вимішуємо однорідне тісто.
  6. Всипаємо в масу яблука і перемішуємо.
  7. Форму для випічки застеляємо пергаментом і викладаємо тісто.Сільський яблучний пиріг - простий і смачний рецепт. М'який з вологою начинкою
  8. Випікаємо при 180 градусах близько 40 – 50 хвилин.
  9. Охолоджуємо пиріг і посипаємо цукровою пудрою, за бажанням, ще й корицею.Сільський яблучний пиріг - простий і смачний рецепт. М'який з вологою начинкою

Такі прості рецепти завжди виходять ідеально, тут нічого складного, тісто найпростіше. А в якості начинки можна брати будь-які ягоди і фрукти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: