Швидкий рецепт дерунів з капустою і яйцем. Ситна страва, яку дуже легко приготувати

Великі картопляні деруни з капустою і морквою. Готується все просто і швидко, виходить дуже ситно і смачно.

Інгредієнти:

  • капуста, морква, цибуля і картопля
  • яйця, 2 шт
  • борошно, 2 – 3 столові ложки
  • спеції, сіль, перець, ароматні трави

Приготування:

  1. Цибулі беріть пару штук, подрібнюємо дрібним кубиком і обсмажуємо на олії до золотистого.
  2. Одну моркву тремо на грубій терці і додаємо до цибулі.
  3. Половину капусти дрібно і тонко шаткуємо, додаємо до овочів і тушкуємо.
  4. Солимо і перчимо, додаємо чебрець та інші ароматні трави, зелень за смаком. Тушкувати краще під кришкою, так швидше і соковитіше виходить.
  5. Картоплю (штук 8) натираємо на грубій терці.
  6. Віджимаємо картопляну масу і змішуємо з остиглими овочами.
  7. Додаємо яйця, борошно, солимо за смаком і добре перемішуємо.
  8. Розігріваємо олію, викладаємо масу порційно, розподіляючи по сковороді.
  9. Обсмажуємо такі млинці до рум’яності з двох сторін.Швидкий рецепт дерунів з капустою і яйцем. Ситна страва, яку дуже легко приготувати
  10. Капустяно-картопляні млинці виходять дуже смачними і ситними.

А якщо ви ще зробите домашні соуси, наприклад, часниковий на сметані або майонезі, тоді буде ще смачніше і оригінальніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: