Легкий десерт з яблучного пюре – ділюся рецептом

Цей легкий яблучний десерт готується всього з двох інгредієнтів. По текстурі він нагадує зефір, тільки ми не додаємо цукровий пісок. Десерт досить швидко застигає. Виходить дуже повітряним і ніжним. Можна з нього зробити смачні домашні цукерки, нарізавши десерт шматочками і поливши шоколадом або присипавши кокосовою стружкою. Для того, щоб зріз був рівним при нарізці, потрібно ніж попередньо змастити олією. Рекомендую спробувати всім.

Інгредієнти:

  • 360 гр яблучного пюре
  • 14 гр желатину

Приготування:

  1. В першу чергу в каструлю вливаємо велику кількість води. Її ми будемо використовувати для водяної лазні. Ставимо на вогонь.
  2. Тепер в яблучне пюре відправляємо желатин і залишаємо в такому вигляді на 5 хвилин.
  3. Після закінчення потрібного часу ставимо масу на водяну баню і витримуємо кілька хвилин, постійно помішуючи. Желатин повинен повністю розпуститися.
  4. Потім масу залишаємо охолоджуватися.
  5. Після чого відправляємо пюре в чашу міксера і збиваємо все 20 хвилин. Швидкість міксера повинна бути середньою.
  6. Після закінчення потрібного часу маса повинна значно збільшитися в об’ємі і стати світлою.
  7. Беремо форму з високими бортиками і застеляємо її харчовою плівкою. Викладаємо сюди підготовлену масу і прибираємо заготовку на 60 хвилин в холодильник.
  8. Після закінчення потрібного часу витягаємо повітряний десерт і нарізаємо порційними шматочками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: