Пишні пироги з начинкою. Незрівнянний і ситний рецепт

Пишні пироги з начинкою з курячого м’яса і картоплі, виходять дуже ситними, смачними, апетитними, їх можна подавати навіть до святкового столу або брати з собою на пікнік.

Інгредієнти:

  • яйця, 2 шт
  • сметана, 1 стакан
  • сіль і цукор по 1 ч.л
  • розпушувач, 1 ст.л
  • борошно, 650 г

Для приготування начинки необхідно :

  • куряче філе, 400 г
  • цибуля, 2 – 3 шт
  • картопля, 4 шт
  • вершкове масло, 30 г
  • сіль, перець, зелень

Приготування:

  1. Сметану змішуємо з яйцем і білком, сіллю, цукром.
  2. Додаємо розм’якшене вершкове масло і вимішуємо.
  3. Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і вимішуємо тісто.
  4. Накриваємо і залишаємо на 30 хвилин.
  5. Змішуємо дрібно порізане м’ясо, цибулю і картоплю, заправляємо сіллю і перцем, спеціями і зеленню за смаком.
  6. Тісто ділимо на 8 частин, розгортаємо коржики і викладаємо начинку. Защипуємо краї і формуємо круглі коржі.Пишні пироги з начинкою: готую два рази в день і просять ще. Незрівнянний і ситний рецептПишні пироги з начинкою: готую два рази в день і просять ще. Незрівнянний і ситний рецепт
  7. Викладаємо на деко, застелене пергаментом, змащуємо збитим жовтком.
  8. Випікаємо при 180 градусах близько 30 – 40 хвилин.Пишні пироги з начинкою: готую два рази в день і просять ще. Незрівнянний і ситний рецепт
  9. Пироги можна подавати гарячими або в холодному вигляді. Вони виходять просто чудовими, м’якими і пишними, ситними. Їх можна готувати на вечерю, для вечірки або на пікнік.Пишні пироги з начинкою: готую два рази в день і просять ще. Незрівнянний і ситний рецепт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: