Всього 3 яблука і 10 хвилин часу. Смачний яблучний пиріг
від Denzhyttya
2 Грудня, 2021
Пиріг виходить м’яким і ніжним, з достатньою кількістю яблучної начинки. Готується все просто і швидко, результат ідеальний.
Інгредієнти:
- яйця, 3 шт
- цукор, 75 г
- ванілін за смаком
- борошно, 150 г
- вершкове масло розтоплене, 100 г
- розпушувач, 2 ч.л
- яблука, 3 шт
- цукор, 3 ст.л
- кориця
Приготування:
- Яйця змішуємо з дрібкою солі і збиваємо до пишності.
- Частинами всипаємо цукор, не перестаючи збивати до стійкої маси.
- Всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і перемішуємо масу міксером.
- Вливаємо розтоплене, охолоджене вершкове масло і збиваємо до однорідності.
- Яблука очищаємо від шкірки і ріжемо скибочками.
- Форму застилаємо пергаментом і викладаємо яблучні скибочки, посипаємо цукром і за бажанням – корицею, перемішуємо.
- Заливаємо тістом і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку.
- Випікаємо 35 хвилин, 3 останні хвилини, перемикаємо духовку в режим гриль.
- Охолоджуємо пиріг, за смаком посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Бісквіт виходить вологим за рахунок вершкового масла в тісті, яблуко також дає свою соковитість і аромат пирога.
Джерело:
mandarynka.com.ua