Готую коржі тільки так: ледачий медовик без розкачування коржів

Один з найпростіших рецептів медовика, з яким немає необхідності довго возитися і випікати кожен корж окремо. Просто випікаємо великий бісквіт, ріжемо коржами і змащуємо найніжнішим сметанним кремом.

Інгредієнти:

  • мед, 180 г
  • масло вершкове, 160 г
  • яйця, 4 шт
  • сода, 1.5 ч.л
  • сіль, дрібка
  • цукор, 180 г
  • борошно, 250 г

Для приготування крему візьміть:

  • сметана жирна, близько 600 мл
  • сир м’який, 200 г
  • пудра цукрова, 120 г
  • ванілін за смаком

Приготування:

  1. Мед змішуємо з вершковим маслом, розтоплюємо на невеликому вогні.
  2. Всипаємо соду і активно перемішуємо, щоб піна не стала витікати з ємності. Знімаємо з плити, охолоджуємо.
  3. Яйця збиваємо з цукром до пишності. Змішуємо обидві маси, не перестаючи збивати міксером.
  4. Всипаємо просіяне борошно і перемішуємо тісто лопаткою до однорідності.
  5. Деко застеляємо пергаментом і виливаємо тісто.Готую коржі тільки так: ледачий медовик без розкачування коржів
  6. Випікаємо при 180 градусах близько 12 хвилин.
  7. Охолоджуємо корж на решітці, обрізаємо краї, розрізаємо на 2 коржі.Готую коржі тільки так: ледачий медовик без розкачування коржів
  8. Сметану змішуємо з пудрою і збиваємо, додаємо частинами м’який сир і збиваємо крем до пишності.Готую коржі тільки так: ледачий медовик без розкачування коржів
  9. Формуємо торт, змащуючи коржі кремом, обсипаємо подрібненими обрізками.
  10. Торт ставимо в холодильник на кілька годин, щоб він стабілізувався і просочився.

Аромат меду буде стояти такий густий, що не зникне, поки не з’їсте весь торт. Десерт м’який і ніжний, просто тане в роті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: