“Дуже ніжна страва”. Рецепт оселедцевого тортика

Цей тортик точно затьмарить найсмачніше знамените «олів’є» чи популярну «шубу».

Закуска ніжна та смачна. Має тонкий післясмак оселедця.

Інгредієнти:

  • Вафельні коржі – одна упаковка
  • Один оселедець
  • 3 курячі яйця
  • Дві або три моркви (середніх за розміром)
  • 100 гр. твердого сиру
  • 500 гр. майонезу

Приготування:

  1. Зваріть три яйця та моркву.
  2. Треба обробити оселедець, прибрати кісточки та шкірку. Потім нарізати його у вигляді дрібних шматочків.
  3. Збирайте торт. Дно тарілки змастіть майонезом, покладіть перший вафельний коржик, змастіть його також соусом «Майонез».
  4. Потім кладіть шар із шматочків оселедця, шар майонезний, зверху – корж і знову змастіть майонезом.
  5. Натріть моркву на тертці (великій). Покладіть черговий корж, потім майонез і яйце, натерте грубо на тертці.
  6. Повторіть порядок знову: кладіть оселедець, моркву та яйця.
  7. Останній шар теж слід промазати майонезом і натерти зверху сир (на дрібній або великій тертці).
  8. Нехай торт стоїть усю ніч на полиці холодильника (або хоча б не менше трьох годин). Потім подавайте його до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: