Божественно смачна печінка без гіркоти

Божественно смачна печінка без гіркоти. Смачна та ароматна страва, від якої неможливо відмовитися!

Інгредієнти:

  • печінка куряча – 0,5 кг
  • зелене яблуко – 1 штука
  • борошно для обвалювання
  • цибуля – 3 головки
  • чорний перець, куркума, паприка, сіль
  • олія для смаження

Приготування:

  1. Печінку миємо, обсушуємо і обвалюємо в борошні.
  2. Яблука нарізаємо часточками, цибулю – півкільцями.
  3. Обсмажуємо печінку на розігрітій олії, по 1 хвилині з кожного боку. Солимо і перчимо на смак і перекладаємо на тарілку.
  4. На тій же сковорідці обсмажуємо яблука із двох сторін по 1 хвилині. Перекладаємо в іншу тарілку.
  5. Обсмажуємо цибулю, додаємо паприку та куркуму.
  6. Викладаємо шарами у форму: яблуко, цибуля, печінка.
  7. Запікаємо при 200 ° С протягом 15 хвилин.

Ресторанна страва, яка під силу кожному. Божественно смачна печінка без гіркоти

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: