Смачне гарбузове печиво “Мадлен”. Ділюся рецептом

Існує безліч варіацій приготування печива. Пропонуємо зробити його гарбузовим і порадувати своїх рідних такою смачною осінньою випічкою. Доповнимо класику гарбузовим пюре та спеціями для імбирних пряників. Виходить мега смачно. Всім рекомендую.

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • половина склянки цукрового піску
  • 1 склянка борошна
  • половина склянки гарбузового пюре
  • 1 чайна ложка суміші спецій для пряників.
  • половина чайної ложки розпушувача
  • половина склянки розтопленого вершкового масла

Приготування:

  1. Насамперед в окремій ємності збиваємо яйця з цукровим піском 8 хвилин. В результаті ми маємо отримати світлу та збільшену в об’ємі масу.
  2. Окремо просіюємо борошно, розпушувач та спеції. Перемішуємо та додаємо в підготовлену масу. Додаємо гарбузове пюре. Акуратно перемішуємо та прибираємо тісто в холодильник на півгодини.
  3. Після закінчення потрібного часу викладаємо у формочки для печива «Мадлен» по 1 столовій ложці тіста. Розрівнюємо та відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 10-15 хвилин.
  4. Після закінчення потрібного часу залишаємо на решітці охолоджуватися.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: