Роблю пиріжки без дріжджів: довго не черствіють і м’які. Секрет в одному простому продукті

Таке тісто я вважаю універсальним та вдалим, воно поєднується з різними начинками і довго залишається м’яким та свіжим.

Щоб і ваші пиріжки без додавання дріжджів були пишними та м’якими, додайте звичайний крохмаль, картопляний або кукурудзяний.

На 350 г борошна всипаємо 50 г крохмалю в просіяне борошно або взяти 300 борошна і 100 крохмалю.

Перемішуємо борошно з крохмалем і висипаємо в рідку основу, вимішуємо тісто.

Пиріжки виходять ніжними та пишними, так як крохмаль повітряніший, чим борошно і при випіканні, він піднімає тісто і робить його пористим, м’яким, з хрусткою скоринкою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: