Курку готую тільки так! Рецепт м’яса по-французьки в духовці з курячого філе

Куряче м’ясо при правильному рецепті, виходить просто ідеально: соковитим, ніжним, не пересушеним. Цей французький варіант приготування, вам точно сподобається.

Інгредієнти:

  • філе куряче, 500 г
  • сир, 150 г
  • майонез, 100 г
  • помідори, 2 – 3 шт
  • часник, 3 зубчики
  • перець, сіль, спеції

Приготування:

  1. М’ясо ріжемо порційними шматочками та відбиваємо.
  2. Помідори ріжемо кружечками, а сир натираємо на тертці.
  3. Деко змащуємо олією або накриваємо пергаментом.
  4. Викладаємо м’ясо, присолюємо та посипаємо перцем.
  5. Часник натираємо на тертці та змішуємо з майонезом.
  6. Змащуємо соусом м’ясо, кладемо по кружечку помідора, посипаємо сиром.Курку готую тільки так! Рецепт м'яса по-французьки в духовці з курячого філе
  7. Запікаємо при 180 градусах близько 20-30 хвилин, але дивіться по своїй духовці.Курку готую тільки так! Рецепт м'яса по-французьки в духовці з курячого філе

М’ясо стане однією з найкращих закусок, яка підходить до будь-яких гарнірів та салатів.

Майонез можна змішати не лише з часником, а й кропом, копченою паприкою, гірчицею, так буде пікантніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: