Вдале тісто для пиріжків. Як пух, вийде у всіх: смачні смажені пиріжки з капустою

Пишне тісто виходить повітряним, не тугим, м’яким і дуже швидко випікається. Начинку робіть будь-яку на свій смак. Я роблю з капустою.

Інгредієнти:

  • вода тепла, 250мл
  • сіль, 1 ч.л
  • цукор, 1 ст
  • дріжджі сухі, 10 г
  • олія, 3 ст.л
  • борошно, 450 г
  • капуста, 400 г
  • цибуля та морква по 1 шт
  • сіль та перець, спеції, зелень

Приготування:

  1. У теплій воді розчиняємо сіль та цукор, дріжджі, перемішуємо та залишаємо на 5 – 10 хвилин до появи піни.
  2. Вливаємо олію і всипаємо борошно.
  3. Порада: борошно вводимо частинами, вимішуємо м’яке та піддатливе тісто. Може вам знадобиться менше або трохи більше вказаного об’єму в рецепті.
  4. Накриваємо тісто і залишаємо охолоджуватися.
  5. Капусту тушкуємо з цибулею та морквою до готовності, заправляємо всіма спеціями на свій смак.
  6. Тісто обминаємо і ділимо на шматочки, скачуємо колобки та накриваємо.
  7. Формуємо пиріжки з начинкою, обсмажуємо в олії.Вдале тісто для пиріжків. Як пух, вийде у всіх: смачні смажені пиріжки з капустою

Пиріжки виходять дуже м’якими, ніжними. Капустяну начинку можна змішати з грибами або зробити картопляну, м’ясну, з домашнього сиру, з твердого сиру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: