Готую м’ясний рулет: виходить дуже смачно
від Denzhyttya
16 Листопада, 2021
М’ясний рулет у тісті – це апетитний та смачний, ситний пиріг, який можна робити замість котлет. Все готується просто і швидко, немає потреби відмивати потім гору посуду, як після котлет.
Інгредієнти:
- сметану та вершкове масло по 100 г
- борошно, 250 г
- сіль щіпка
- розпушувач, чверть ч. л
Для приготування начинки необхідно :
- фарш яловичий або інший, 450 г
- цибуля, 2 шт
- сіль, перець, спеції, зелень
- сир твердий та моцарелла по 120 г
- сухарі панірувальні, 50 г
- яйце, 1 шт
Приготування:
- Просіюємо борошно і змішуємо з сіллю та розпушувачем.
- Додаємо розм’якшене вершкове масло і перетворюємо масу на крихту.
- Вводимо сметану та вимішуємо м’яке тісто, накриваємо та відправляємо в холодильник на 1 годину
- Фарш беріть будь-який на свій смак, заправляємо тертою цибулею, сіллю, спеціями, вбиваємо яйце і вимішуємо.
- На плівці розкладаємо фарш і прокочуємо його качалкою в прямокутник, змащуємо парою ложок сметани і посипаємо тертим сиром, кропом, зеленою цибулею, шматочками солодкого перцю та іншими наповнювачами на ваш смак.
- Згортаємо щільний рулет.
- Розгортаємо тісто, викладаємо м’ясний рулет і обертаємо тістом, загортаючи краї тіста.
- Викладаємо на лист, застелений пергаментом. Змащуємо збитим яйцем.
- Випікаємо при 180 градусах 40-50 хвилин.
Пиріг виходить м’яким, соковитим і ароматним, тісто просто тане в роті, а начинка тішить цікавими нотками смаку.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки