Капуста по-корейськи: чудова закуска. Ділюся рецептом
від Denzhyttya
15 Листопада, 2021
Ця закуска відмінно доповнить будь-яку страву. Її можна і на святковий стіл поставити і подати в будні. Страва просто готується та має просто дивовижний смак. Так що якщо вам хочеться чогось солоненького, готуйте ось таку капусточку, не помилитеся.
Інгредієнти:
- 3 столові ложки олії
- 1 морква
- 1 капуста
- 1 чайна ложка коріандру
- дрібка перцю «Чилі»
- 2 дрібки солі
- 2 чайні ложки цукру
- пів чайної ложки куркуми
- 2 столові ложки яблучного оцту
- 100 мілілітрів води
Приготування:
- Очищаємо моркву та нарізаємо соломкою.
- Капусту нарізаємо великими пластинами.
- У сковороду наливаємо олію, нагріваємо і кладемо коріандр, перець «Чилі», сіль, цукор та куркуму. Все добре перемішуємо.
- Підготовлені овочі кладемо в миску, виливаємо гарячий маринад, вливаємо оцет та воду. Все добре перемішуємо.
- Закуску накриваємо плівкою та прибираємо в холодильник на всю ніч. Наступного дня готова закуска, можна подавати до столу.
Джерело:
mandarynka.com.ua