Все готується просто та швидко.

Салат із сухариками з шинки, яблук та моркви. Все готується просто та швидко, салат виходить оригінальним, можна запропонувати гостям за святковим столом.

Інгредієнти:

  • батон для сухариків, сіль, спеції, олія соняшникова
  • шинка, 150 г
  • морква, 1 шт
  • яблуко кисло-солодке, 1 шт
  • сир, 50 г
  • лимонний сік, 1 ст
  • часник, 2 зубчики
  • майонез

Приготування:

  1. Батон ріжемо шматочками, збризкуємо олією і посипаємо сіллю, спеціями і ароматними травами.
  2. Висушуємо на сухій сковороді або в духовці, щоб вони вийшли хрусткими та ароматними.
  3. Шинку чи ковбасу ріжемо соломкою.
  4. Яблуко очищаємо від шкірки та ріжемо соломкою або натираємо на тертці для корейської моркви. Збризкуємо лимонним соком.
  5. Змішуємо шинку з яблуком та тертою морквою, сиром.
  6. Заправляємо салат майонезом або сметаною та посипаємо сухариками. Відразу подаємо до столу.

Все готується просто та швидко. Салат "Шустрий", нічого варити не треба

Можна викласти салат у салатник і окремо поставити тарілку із сухариками або обсипати їх навколо салату на тарілці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: