Готую печінку за незвичайним рецептом. Виходить така смачна та ніжна, що не передати словами
від Denzhyttya
19 Листопада, 2021
Печінка не завжди виходить м’якою, але якщо ви використовуєте цей рецепт, вона завжди буде просто ідеальною.
Інгредієнти:
- печінка яловича, 600 г
- цибуля, 1 шт
- яйце, 1 шт
- часник, 3 зубчики
- цукор та сіль по 1 ч.л
- сода, 0,5 ч.л
Приготування:
- Печінку миємо, видаляємо плівки і ріжемо шматочками.
- Яйце збиваємо з сіллю та цукром, содою та подрібненим часником, спеціями на ваш смак.
- Виливаємо масу в печінку і добре перемішуємо, накриваємо ємність і залишаємо в холодильнику на 2 години, періодично перемішуючи.
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на сковороді.
- Обвалюємо шматки печінки в борошні і обсмажуємо в сковороді до готовності.
- Посипаємо печінку цибулею та подаємо до столу.
Страва ароматна, м’яка, печінка виходить соковитою і ніжною, саме такою, якою має бути.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua