Це м’ясо просто тане в роті! Дуже просто і смачно готується

Ніжне м’ясо, яке буквально тане в роті. Дуже просто приготувати і яку б частину м’яса ви не взяли, за цим рецептом, будь-яка вийде ніжною і м’якою.

Універсальний рецепт, який легко і просто приготувати і від якого будуть в захваті всі. Обов’язково спробуйте приготувати.

Інгредієнти:

  • 1 кг яловичини (будь-яка частина, я використовувала лопаткову)
  • 350-400 г ріпчастої цибулі
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г води
  • 3-4 зуб. часнику
  • 1 ч.л. цукру
  • 1 ч.л оцту
  • 1 ч.л. солі
  • 7-8 горошин перцю (у мене суміш з білого, чорного, червоного)

Приготування:

  1. М’ясо нарізати на великі шматочки (поперек волокон).
  2. Півкільцями нарізати цибулю.
  3. Вершкове масло нарізати на шматочки.
  4. У каструлю з товстим дном викласти м’ясо. Додати воду.
  5. Наступним викласти шар з цибулі.
  6. В останню чергу викласти масло.
  7. Поставити каструлю на вогонь і довести до кипіння. Після закипання, накрити каструлю кришкою. Зменшити вогонь і так тушкувати на слабкому вогні 1 годину.
  8. Дрібно нарізати часник.
  9. Через годину додати спеції (сіль, цукор, перець і оцет), дрібно нарізаний часник.
  10. Перемішати.
  11. Накрити кришкою і ще тушкувати 1,5 години.
  12. За цей час яловичина буде буквально розпадатися на волокна.
  13. М’ясо готове. Ідеально підійде до будь-якого гарніру або салату.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: