Борошно, вода і трохи фаршу. Рецепт пиріжків з м’ясною начинкою

Пиріжки з м’ясною начинкою, в яку додається багато зелені та зеленої цибулі, виходять м’якими, пишними. Готування не триває багато часу.

Інгредієнти:

  • борошно, 500 г
  • сіль, окроп
  • олія соняшникова, 2 ст.л
  • фарш, 800 г
  • цибуля, сіль, перець, спеції, зелень та зелена цибуля
  • вершкове масло, 60 г
  • сметана, 2 ст.л

Приготування:

  1. Просіюємо борошно і вимішуємо з сіллю та невеликою кількістю окропу. Вимішуємо масу лопаткою, а коли охолоне, місимо руками м’яке тісто.
  2. Вливаємо в нього олію, вимішуємо, накриваємо і залишаємо на 20 хвилин.
  3. Фарш будь-який, змішуємо з дрібно нарізаною зеленню, зеленою цибулею, тертою звичайною цибулею за смаком, сіллю, перцем і спеціями. Добре перемішуємо.
  4. Порада: якщо фарш зовсім тугий, влийте трохи холодної води і добре вимісити до однорідності.
  5. Тісто ділимо на 5 частин.Борошно, вода і трохи фаршу. Рецепт пиріжків з м'ясною начинкою
  6. Розкачуємо в тонкі пласти, кладемо начинку і защипуємо по колу, перетворюємо на коржик.Борошно, вода і трохи фаршу. Рецепт пиріжків з м'ясною начинкою
  7. Обсмажуємо на невеликій кількості олії з двох сторін до рум’яності на невеликому вогні.Борошно, вода і трохи фаршу. Рецепт пиріжків з м'ясною начинкою
  8. Викладаємо на лист, зверху на кожен коржик кладемо шматочок вершкового масла і випікаємо 15 хвилин при 180 градусах.Борошно, вода і трохи фаршу. Рецепт пиріжків з м'ясною начинкою
  9. Сметану змішуємо з кропом і часником, робимо соус, який і подаємо з цими м’ясними пиріжками. Вони виходять дуже соковитими, пропеченими, м’якими.Борошно, вода і трохи фаршу. Рецепт пиріжків з м'ясною начинкою

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: