Смачна закуска з буряка
від Denzhyttya
23 Листопада, 2021
Маринований буряк по-корейськи – це швидкий і простий салат, з масою корисних речовин, оригінальним смаком та ароматом. Чим довше настоюється, тим смачнішим виходить.
Інгредієнти:
- буряк, 600 г
- сіль та цукор по половині ст.л
- коріандр, чверть; ст.л
- часник, 2 зубчики
- оцтова есенція 70%, 0.5 ст.л
- цибуля, 1 шт
- олія соняшникова, 30 мл
- цукор, 0,5 ч.л
- петрушка
Приготування:
- Буряк очищаємо та натираємо на тертці для корейської моркви.
- Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, часник дрібно нарізаємо, петрушку також ріжемо.
- Буряк солимо, перемішуємо приминаючи. Залишаємо на 15 хвилин, перемішуємо та ще раз залишаємо.
- Віджимаємо від зайвого соку і змішуємо з цукром, перцем, коріандром, часником, оцтом.
- Цибулю обсмажуємо на олії, посипавши дрібкою цукру. Коли стане золотавою, викладаємо до буряків, перемішуємо.
- Накриваємо та настоюємо 3 години в холодильнику.
Закуска-салат виходить такою оригінальною, що відмінно підходить до різних страв. Якщо залишите маринуватися на ніч, вийде ще смачніше.
Джерело:
mandarynka.com.ua