Салат з морквою, куркою та сиром

Цей салат можна готувати, хоч щодня! Він білковий, поживний, а ще у його складі є клітковина!

Швидкість приготування цієї страви також приємно порадує. Відварити заздалегідь потрібно тільки  яйця та філе. М’ясо рекомендую посолити, покладаючись на власний смак.

Інгредієнти:

  • яйця
  • мариновані огірки
  • морква
  • твердий сир
  • філе
  • майонез
  • сіль та спеції

Приготування:

  1. Свіжу моркву натерти на корейській тертці. Посолити і заправити олією.
  2. Я додаю гострих спецій, на свій смак і перемішую. Наприклад, суміш перців.
  3. Відварені яйця порізати на маленькі шматочки.
  4. Нарізати куряче філе на дрібні шматочки.
  5. Нарізати огірки мариновані на дрібно.
  6. Можна використовувати бочкові огірки, також виходить дуже смачно. За рахунок цього салат можна навіть не солити, але тут справа вибору кожного – краще завжди зробити пробу та визначитись особисто додавати сіль чи ні.
  7. Натерти на тертці будь-який сорт твердого сорту і заправити продукти майонезом.

Якщо переживаєте щодо калорійності цього салату та користі, заправляйте продукти майонезом домашнього приготування.

Подавати салат до столу можна відразу.

Також заправити продукти можна з натуральним йогуртом чи сметаною. Але мені більше подобається ця страва з майонезом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: