Найніжніший торт “Соковитий персик”. Ділюся рецептом

Ніжний та повітряний бісквітний торт із сирно-йогуртовим кремом. Вам обов’язково варто приготувати його. Він просто ідеально підійде до святкового столу. Простий у приготуванні, але дуже смачний.

Інгредієнти:

Для бісквіту

  • 4 курячі яйця
  • 130 грам цукру
  • 1 чайна ложка ванільного цукру
  • 120 грам пшеничного борошна
  • 25 грам крохмалю
  • 15 грам соняшникової олії
  • 40 мілілітрів молока
  • 1 чайна ложка розпушувача

Для крему

  • 220 грам домашнього сиру
  • 220 г йогурту
  • 300 мілілітрів вершків 33%
  • 18 грам желатину
  • 180 грам цукру
  • 4 половинки консервованого персика

Для верхнього покриття

  • 250 мілілітрів вершків 33%
  • 1 столова ложка цукрової пудри
  • 2 персики

Приготування:

  1. У миску вбиваємо курячі яйця, додаємо цукор, ванільний цукор та сіль. Збиваємо 10-13 хвилин, поступово збільшуючи швидкість міксера.
  2. Борошно змішуємо з крохмалем та розпушувачем. У два прийоми вводимо його у збиту масу, акуратно перемішуємо лопаткою.
  3. Молоко змішуємо з олією і вливаємо суміш, яка вийшла, в тісто по краю миски. Знову акуратно перемішуємо.
  4. Готове тісто відправляємо до духовки, розігрітої до 170 градусів. Випікаємо протягом 45 хвилин. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою.
  5. Перевертаємо бісквіт на решітку і залишаємо охолонути, а потім витягаємо з форми, замотуємо в харчову плівку і забираємо в холодильник на 2 години. Через відведений час акуратно розрізаємо його на 3 коржі.
  6. Персики нарізаємо на четвертинки.
  7. На тарілку кладемо перший корж, встановлюємо кільце для збирання торта. Просочуємо корж сиропом.
  8. Желатин наливаємо в ківш і змішуємо з молоком, залишаємо набухати.
  9. У мисці змішуємо сир і цукор. Вершки збиваємо 2-3 хвилини.
  10. Желатин розтоплюємо до однорідного стану. Додаємо до нього 3-4 ложки сирної маси, перемішуємо і виливаємо в загальну масу сиру, перемішуємо. Потім акуратно вмішуємо збиті вершки
  11. Половину крему викладаємо на підготовлену основу, зверху персики та наступний корж. Просочуємо його і викладаємо крем, який залишився. Знову кладемо персики і корж, який залишився. Просочуємо його, накриваємо плівкою та відправляємо в холодильник на 4 години.
  12. Через відведений час торт дістаємо та знімаємо з нього кільце для складання.
  13. У вершки додаємо цукрову пудру та збиваємо до щільної маси. Змащуємо кремом верх і боки торта, а потім прикрашаємо персиковими часточками. Готовий торт подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: