Рибний заливний пиріг з картоплею, який ніколи не набридає

Багато хто любить економити час та готувати смачні страви. Хочу вам запропонувати рецепт заливного пирога з простою смачною начинкою. Чоловікам такі пироги можна пекти хоч щодня і проситимуть ще. Спробуйте приготувати, буду дуже рада, якщо рецепт вам знадобиться.

Інгредієнти:

  • Яйця – 3 штуки
  • Борошно – 1 склянка
  • Сметана – 0.5 склянки
  • Майонез – 0.5 склянки
  • Сода гашена
  • Сіль перець
  • Картопля – 4-5 штук
  • Риба – 300 г
  • Консерви – 2 шт
  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт

Приготування:

  1. Приготуємо заливку для пирога. Змішуємо яйця, сметану, майонез, борошно, сіль, перець та гашену соду.
  2. Беремо форму для випічки, змащуємо олією.
  3. На дно форми викладаємо заздалегідь підготовлену картоплю, почищену і порізану кружечками.
  4. На картоплю викладаємо цибулю порізану чверть кільцями та обсмажену на сковороді до золотистого кольору.
  5. Далі на цибулю викладаємо шматочки риби чи рибні консерви. Посипаємо рибу нарізаною зеленою цибулею за смаком.
  6. Заливаємо інгредієнти тістом і відправляємо випікатися в розігріту духовку до 180 градусів до золотистої скориночки.

Готовий пиріг можна подавати як основну страву з рідким супчиком, а можна і чаєм в проміжний перекус. Приємного вам смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: