Салат з оселедцем і плавленим сиром

Цей салат викличе справжній фурор на святковому столі! Виглядає він дуже ефектно і апетитно, тому відразу ж приверне увагу гостей. Також він вражає своїм дивно ніжним смаком! Салат буквально тане в роті! А ще він виглядає дуже по-зимовому і новорічному, відразу відчуваєш свято. Всі інгредієнти доступні і ідеально поєднуються між собою. Гості будуть в повному в захваті!

Інгредієнти:

  • Оселедець – 1 шт
  • Яблуко зелене – 1 шт
  • Сік лимона
  • Цибуля – 50 г
  • Яйця – 5 шт
  • Сирки плавлені – 2 шт
  • Майонез -150 гр

Приготування:

  1. З цибулі зніміть лушпиння, дрібненько наріжте і покладіть в миску. Влийте в неї сік лимона, перемішайте і нехай маринується.
  2. Оселедець очистіть від кісток і шкірки, щоб залишилося одне філе. Наріжте його шматочками маленького розміру.
  3. Візьміть плоску тарілку і встановіть кільце для сервірування.
  4. Викладіть рибу, а на неї цибулю, яку перед цим добре відіжміть. Змастіть майонезом.
  5. Яблуко очистіть від шкірки, видаліть серединку і натріть за допомогою терки. Викладіть його на цибулю і покрийте майонезом.
  6. Заздалегідь зваріть яйця, зніміть шкаралупу і розділіть на білки і жовтки. Роздавіть останні за допомогою виделки і викладіть наступним шаром. Зробіть сіточку з майонезу.
  7. Заморозьте плавлені сирки, щоб було легше терти. Викласти сир на жовток. Знову зробіть сіточку з майонезу.
  8. Білки натріть і викладіть останніми.
  9. Помістіть салат на пару годин в холодильну камеру, щоб він настоявся. Після прикрасьте і можете подавати!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: