Салат “М’ясо в овочах”.

Салат зі свіжих буряків та курячої грудки сподобається не тільки тим, хто любить смачно поїсти, але й дбає про своє здоров’я та гарну фігуру. Страва допоможе заповнити запас мікроелементів в організмі, спробуйте приготувати його особисто та переконайтеся у всіх перевагах страви!

Інгредієнти:

  • Капуста (свіжа) – 500 г
  • Морква (свіжа) – 1 шт.
  • Буряк (свіжий) – 1 шт.
  • Куряча грудка – 300 г
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Сіль

Приготування:

  1. Для початку нашаткуйте гострим ножем свіжу капусту.
  2. До капусти натріть моркву на корейській тертці.
  3. Необов’язково використовувати її, можна нарізати моркву тонкою соломкою ножем.
  4. Натріть буряк.
  5. Очистіть його від шкірки обов’язково. Чим буряк буде смачнішим, тим салат вдаліший, а ще й корисніший, адже в цьому коренеплоді є багато мікроелементів та вітамінів.
  6. Посоліть салат і перемішайте.
  7. Вимийте куряче філе і приберіть плівку ножем.
  8. Нарізати філе на шматочки середнього розміру.
  9. Розігрійте сковороду з олією та відправте  філе.
  10. Обсмажуйте його на середньому вогні, постійно помішуючи. Готуйте до золотистої скоринки – йде на це близько 15 хвилин.Салат "М'ясо в овочах". Використовую дешеві овочі і все одно смачно
  11. Важливо не перетримати філе на сковороді, щоб воно не було засушеним. Курячі грудки готуються дуже швидко, особливо якщо нарізані невеликими шматочками.
  12. Приготоване на сковороді філе відправляйте до інших продуктів в салатницю.
  13. Перемішайте  та заправте майонезом.

А якщо хочеться зробити цей салат ще кориснішим, використовуйте  йогурт без цукру і будь-яких фруктових добавок або мюслей.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: