Салат “М’ясо в овочах”.
від Denzhyttya
13 Грудня, 2021
Салат зі свіжих буряків та курячої грудки сподобається не тільки тим, хто любить смачно поїсти, але й дбає про своє здоров’я та гарну фігуру. Страва допоможе заповнити запас мікроелементів в організмі, спробуйте приготувати його особисто та переконайтеся у всіх перевагах страви!
Інгредієнти:
- Капуста (свіжа) – 500 г
- Морква (свіжа) – 1 шт.
- Буряк (свіжий) – 1 шт.
- Куряча грудка – 300 г
- Майонез – 2 ст.л.
- Сіль
Приготування:
- Для початку нашаткуйте гострим ножем свіжу капусту.
- До капусти натріть моркву на корейській тертці.
- Необов’язково використовувати її, можна нарізати моркву тонкою соломкою ножем.
- Натріть буряк.
- Очистіть його від шкірки обов’язково. Чим буряк буде смачнішим, тим салат вдаліший, а ще й корисніший, адже в цьому коренеплоді є багато мікроелементів та вітамінів.
- Посоліть салат і перемішайте.
- Вимийте куряче філе і приберіть плівку ножем.
- Нарізати філе на шматочки середнього розміру.
- Розігрійте сковороду з олією та відправте філе.
- Обсмажуйте його на середньому вогні, постійно помішуючи. Готуйте до золотистої скоринки – йде на це близько 15 хвилин.
- Важливо не перетримати філе на сковороді, щоб воно не було засушеним. Курячі грудки готуються дуже швидко, особливо якщо нарізані невеликими шматочками.
- Приготоване на сковороді філе відправляйте до інших продуктів в салатницю.
- Перемішайте та заправте майонезом.
А якщо хочеться зробити цей салат ще кориснішим, використовуйте йогурт без цукру і будь-яких фруктових добавок або мюслей.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua